суботу, 21 травня 2016 р.

Калейдоскоп оповідань Миколи Носова

   Творчість Миколи Миколайовича Носова має велике значення в літературі. Дуже важливою особливістю його гумористичного таланту була здатність відкликатися на актуальні проблеми виховання та вміння в захоплюючій, цікавій формі вирішувати моральні проблеми особистості.

   Сьогодні третьокласники (кл. кер. Майдебура С.В.) на бібліотечному уроці поринули у цікавий книжковий світ Миколи Носова, книги якого виховали не одне покоління хлопчиків і дівчаток. Герої на їх сторінках - живі і справжні. Пригоди, які з ними трапляються - надзвичайні, а завзяті хлоп'ячі фантазії, невтомні вигадки, захоплюють ще з першої сторінки. 

   Переглянувши електронну презентацію, учні дізналися про життєвий шлях письменника та його літературну творчість. А потім настала черга оповідань Миколи Носова, кожне з яких - цікава пригода. Діти ділилися з однокласниками власними враженнями, розповідали, що найбільше сподобалося і запам'яталося з прочитаного оповідання. Бліцтурнір визначив найактивніших знавців оповідань Миколи Носова.




Немає коментарів:

Дописати коментар