середу, 6 квітня 2016 р.

Конкурс дитячого читання "Книгоманія"

   З 1 лютого 2016 року проводиться конкурс дитячого читання "Книгоманія" з метою залучення дітей до читання. Конкурс проводиться серед учнів 6-7 класів. 
   Сьогодні в районній бібліотеці проводився ІІ етап цього конкурсу. Кращі читачі нашої школи серед учнів сьомих класів, а саме: Добріцька Настя, Услиста Олеся, Грабар Ростислав, Різник Станіслав прийшли до дитячого відділення бібліотеки, щоб представити свої улюблені книги. Кожен з учнів підготував гарну розповідь про книгу, яка найбільше припала до душі:        Добріцька Настя - Ірен Роздобудько "Арсен" ("Де ж воно справжнє життя? Воно - поруч. Варто лише поставити перед собою мету і почати рухатись до неї.").
   Услиста Олеся - Наталія Щерба "Часодії" ("Наскільки буває сильною справжня дружба і якою крихкою вона може стати, якщо волею долі друзі опиняються по різні боки барикад.").
   Грабар Ростислав - А. Сент-Екзюпері "Маленький Принц" ("Потрібно цінувати дружбу й повсякчас докладати зусиль, щоб люди теж з повагою ставилися до тебе. Треба відповідати за свої слова і вчинки".).
   Різник Станіслав - Р. Кіплінг "Мауглі" ("Друзі завжди поруч: навчають, застерігають, не лицемірять. Вони можуть вказати на помилки, але все це - задля добра, задля спасіння друга.").
   Перемогу здобули читачі інших шкіл, але я, шкільний бібліотекар, дуже вдячна нашим учням за підготовку до конкурсу, участь у ньому. Ви - найкращі! Читайте та збагачуйте своє життя новими цікавими книгами!

   Дякую класному керівнику 7-А класу Голуб Оксані Вікторівні та батькам учнів за підтримку.






Немає коментарів:

Дописати коментар