пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Всесвітній день доброти


   13 листопада відзначається Всесвітній день доброти. Ініціатор установи цього дня — Всесвітній рух за доброту (World Kindness Movement), яке було організовано в 2000 році в Сінгапурі.

   Це міжнародне свято допомагає об’єднати існуючі в різних країнах рухи за доброту і допомогти людям усвідомити, що робити добро — зовсім нескладно, а результат у добрих вчинків колосальний.
   Це так просто: посміхнутися схожому, обійняти батьків або один одного, зробити комплімент колезі, подарувати квітку сумній дівчині. Але з кожним таким вчинком у світі стає трохи більше доброти. І, звичайно ж, бажано робити це кожен день, а не раз на рік 13 листопада.
   Ще одна мета Всесвітнього дня доброти — сприяти об’єднанню різних націй, незважаючи на мовні та культурні відмінності. Дуже важливо досягти єдності і взаєморозуміння, зберігши при цьому самобутність та унікальність.
   До святкування Всесвітнього дня доброти приєдналися такі країни, як Австралія, Бразилія, Канада, Франція, Індія, Італія, Японія, Непал, Нідерланди, Нова Зеландія, Нігерія, Оман, Румунія, Сінгапур, Південна Корея, Швейцарія, ОАЕ, США і Великобританія. Цей список розширюється з кожним роком.

Немає коментарів:

Дописати коментар